ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΦΙΔΝΩΝ

Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτό το blogs δεν έχει καμμία σχέση με την επίσημη Κοινότητα Αφιδνών και απλώς αναφέρω αυτό το όνομα για να δείξω ότι θα καταδεικνύω προβλήματα,θέσεις , αντιθέσεις ,κόντρες κλπ που γίνονται και λέγονται στον τόπο που ζώ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Σοκ η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Δάβρη


Ο Γιώργος Δάβρης ενώ παραδίδει στο προεδρείο την επιστολή ανεξαρτητοποίησή του.
Μεγάλο πλήγμα για την νέα δημοτική αρχή του Γιάννη Οικονομάκου, που αμφισβητείται με το «καλημέρα»!
Η ανεξαρτητοποίηση σε χρόνο ρεκόρ του Γιώργου Δάβρη, δημοτικού συμβούλου της ομάδας του δημάρχου Γιάννη Οικονομάκου, ήταν αυτή που σημάδεψε τις χθεσινές δημαιρεσίες του δήμου Ωρωπού. Επίσης, η σύμπραξη -όπως τουλάχιστον φάνηκε- της ελάσσονος αντιπολίτευσης, εξαιρουμένων των δυο μονομελών παρατάξεων του Μιχάλη Χασιώτη και της Ιωάννα Στεργίου, ώστε να μείνει έξω από τις δυο επιτροπές διοίκησης του δήμου, της οικονομικής και αυτής της ποιότητας ζωής, η αξιωματική αντιπολίτευση της ομάδας του Κώστα Λίτσα.
Η επιστολή του Γιώργου Δάβρη προς τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, με την οποία τον ενημέρωνε για την ανεξαρτητοποίησή του και τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτήν, είναι η παρακάτω: 
Ωρωπός 2 Ιανουαρίου 2011 
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Κατ’ αρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και στη συνέχεια να σας ζητήσω να γνωρίσετε στο σώμα, ότι θεωρώ τον εαυτό μου ανεξάρτητο Δημοτικών Παρατάξεων.
Συγχρόνως, καταγγέλλω στο σώμα, πως αν και εκλέχθηκα με τη Δημοτική Παράταξη «Όραμα Δημιουργίας», η εικόνα που παρουσιάστηκε από τον επικεφαλής της αμέσως μετά τις πρώτες ημέρες της εκλογής μας, είναι εικόνα κενοδοξίας, αυθαιρεσίας, αναξιοπιστίας και «ενός ανδρός αρχή».
Παραμερίστηκαν οι αγωνιστές της Παράταξης, καταργήθηκαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις και ο προσανατολισμός της Παράταξης.
Ο επικεφαλής έχει συγκεντρώσει γύρω του μια ομάδα ανθρώπων (συμβούλων-συνεργατών) και παρατρεχάμενων, με άγνωστες επιδιώξεις, που ασκούν όμως δημοτική εξουσία πριν ακόμη αναλάβουμε ουσιαστικά το Δήμο και κατευθύνουν το έργο της Παράταξης, χωρίς αυτοί να έχουν ουδεμία ευθύνη, ενώ απεναντίας γι’ αυτά θα λογοδοτούμε εμείς που μας εμπιστεύθηκαν οι συνδημότες μας.
Δεν θα ήθελα να είμαι μάντης των κακών. Επειδή όμως βλέπω πως αυτά θα εξελιχθούν μετά βεβαιότητας, θα κρατήσω τον εαυτό μου έξω από αυτή τη μορφή διοίκησης και θα παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να υπερασπίσω τις αξίες που πιστεύω και τον τόπο μου.
Παρακαλώ κύριε Πρόεδρε, να μου επιτρέψετε να κάνω χρήση του Άρθρου 66, παραγρ. 4 του Νόμου 3852 περί Προγράμματος Καλλικράτη και να πράξετε τα της αρμοδιότητάς σας. 
Μετά τιμής 
Γιώργος Δάβρης 
Δημοτικός Σύμβουλος 
Δήμου Ωρωπού

MAXIMIPOLI.BLOGSPOT.COM

1 σχόλιο:

  1. άρχισαν οι πικρίες με το καλημέρα. Οι άνθρωποι δείχνουν τον χαρακτήρα τους όταν μένουν εκτός αξιωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή