ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΦΙΔΝΩΝ

Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτό το blogs δεν έχει καμμία σχέση με την επίσημη Κοινότητα Αφιδνών και απλώς αναφέρω αυτό το όνομα για να δείξω ότι θα καταδεικνύω προβλήματα,θέσεις , αντιθέσεις ,κόντρες κλπ που γίνονται και λέγονται στον τόπο που ζώ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ανοίγουν και τα διόδια της Αττικής Οδού το απόγευμα



Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011, 10:41
Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων Πολιτών και Εργαζομένων Ενάντια Στα Διόδια - Πανελλαδικό Συντονιστικό, η Επιτροπή Αγώνα Κερατέας Ενάντια στον Χ.Υ.Τ.Α., η Επιτροπή Αγώνα Γραμματικού ενάντια στον Χ.Υ.Τ.Α. και Εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς διοργανώνουν σήμερα το απόγευμα στις 18:00 κινητοποίηση στην Αττική οδό. Έχουν αποφασίσει να ανοίξουν τις μπάρες των διοδίων στους κόμβους του Μαρουσιού (επί της Λ. Κηφισίας) και του Μαρκοπούλου.



Όπως αναφέρουν: «χιλιάδες πολίτες θα κατακλείσουν τα διόδια της Αττικής Οδού παρά τη φίμωση από τα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε.. Η Αττική Οδός έχει υπερκοστολογηθεί τρεις φορές επάνω (από 9 εκατ. ευρώ το χιλιόμετρο σε 22 εκατ. ευρώ το χιλιόμετρο).

Έχει αποπληρωθεί εδώ και χρόνια, αλλά εξακολουθεί να εισπράττει ημερησίως 1.000.000 ευρώ, τα οποία εξακολουθούν να πηγαίνουν στις τσέπες των εργολάβων με τις ευλογίες του κράτους και όχι στο κράτος. Δεν πληρώνουμε διόδια, δεν πληρώνουμε την κρίση τους, ελεύθεροι και ασφαλείς δρόμοι για όλους, καθαρό περιβάλλον για όλους, όχι άλλα λεφτά στα “σκουπίδια”, ανακύκλωση τώρα».
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011, 10:5
WWW.ZOUGLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου