ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΦΙΔΝΩΝ

Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτό το blogs δεν έχει καμμία σχέση με την επίσημη Κοινότητα Αφιδνών και απλώς αναφέρω αυτό το όνομα για να δείξω ότι θα καταδεικνύω προβλήματα,θέσεις , αντιθέσεις ,κόντρες κλπ που γίνονται και λέγονται στον τόπο που ζώ

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ VS ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΣΣΗΣ!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες του apakalipsi tora, στο εκλογοδικείο έχει κατατεθεί ένσταση από τον Ανδρέα Γαζβινιάν ο οποίος υποστηρίζει πως ο Κώστας Λίτσας κακώς παίρνει την έδρα στον Ωρωπό ,ενώ θα έπρεπε να την πάρει στο Συκάμινο.
Ως εκ τούτου ,αν ο κύριος Γαζβινιάν κερδίσει την ένσταση θα χάσει την έδρα του ο κύριος Θωμάς Ρούσσης.
Οι πληροφορίες που έχουμε ,είναι πως υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να έχει δίκιο και να κερδίσει την έδρα ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και να βρεθεί εκτός ο κατ ουσίαν ηγέτης του συνδυασμού Αυτοδιοικητική Συνεργασία Θωμάς Ρούσσης.
Οι πληροφορίες του apokalipsi tora πάνε ακόμα ποιο μακρυά και σας μεταφέρουν την έντονη ανησυχία του στενού περιβάλλοντος του πρώην κοινοτάρχη του Συκαμίνου,που ήδη έχουν διαμηνύσει στον κύριο Λίτσα πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα περιμένουν να παραιτηθεί και να παραχωρήσει την θέση του στον νόμιμο κάτοχό της,αφού ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο κύριος Ρούσσης πρώτευσε με διαφορά χιλιομέτρων από τον δεύτερο ,ανάμεσα μάλιστα σε όλους τους συνδυασμούς.
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα αλλάξουν σίγουρα πολλά πράγματα στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής μας.

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. 

22 σχόλια:


Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. είπε...
Αγαπητοί φίλοι Δημιουργήσαμε αυτό τον χώρο για να εκφράζετε ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία τις απόψεις σας. Απόψεις όμως που θα θέλαμε να μένουν στα πλαίσια του ανθρώπινου και του λογικού και να μην ξεφεύγουν σε ακρότητες και σε χυδαιότητες, ιδιαίτερα όσον αφορά θέματα προσωπικών δεδομένων του διπλανού μας. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε την οντότητα και το κύρος αυτού του χώρου. Είδατε ότι μπορούμε να επεμβαίνουμε σε οποιοδήποτε χυδαίο σχόλιο. Μην μας αναγκάζετε να το κάνουμε.
Ανώνυμος είπε...
re paidia as pai stin xora tou o kirios ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ pou tha mas pai kai sta dikastiria..
Ανώνυμος είπε...
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Ο ΚΟΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ.
Ανώνυμος είπε...
Μήπως πρέπει να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Οδυσσέας» που προωθεί την εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό;
Ανώνυμος είπε...
ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΜΟ? Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ... ΑΛΛΑΞΕ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΕ ΒΛΑΧΟ.ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ!
Ανώνυμος είπε...
Προσωπο στο σημερα Ο Ωρωπός περνά τις δυσκολότερες ώρες του. «Μηδενί συμφοράν ονειδίσης. κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον» είπε ο Iσοκράτης, ο οποίος θα έλεγε σήμερα να μην κοροϊδέψεις κανένα για τη συμφορά του, γιατί η τύχη είναι κοινή και το μέλλον άγνωστο. Πόσοι όμως μπορούν να το ακούσουν και να το καταλάβουν αυτό; Ασφαλώς κανείς από όσους συνέβαλαν, ο Ωρωπός σήμερα να επαφίεται στις ορέξεις ανθρώπων -που «βραβεύτηκαν» κιόλας από μέρος της τοπικής του κοινωνίας-, επειδή, απλά και μόνο, έριξαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια στον πάτο ενός κουβά, στον οποίο επιπλέουν τα «απόβλητά» του, αυτά που ακριβώς, οι χείριστοι ή οι αδαείς της πόλης, τα κατέστησαν τιμητές και εκτιμητές των πάντων. Τους «έδωσαν» μάλιστα και «παράσημο» να κομπορρημονούν... να έχουν να καυχιούνται ως «βραβευμένο» δείγμα μέσου καταρράκωσης της ανθρώπινης ηθικής και υπόστασης. Τους επέτρεψε με απίθανο θράσος να αυτοχρίζονται σωτήρες, όταν ολοφάνερα έδειξαν, πως αβίαστα καταπατούν και βάναυσα, ό,τι «ιερό» κάθε ανθρώπου, μπροστά στα άθλια μικροσυμφέροντά τους. Τέτοιοι «σωτήρες», πρέπει να μένουν στον κουβά τους. Μην κοροϊδέψει λοιπόν κανείς τον Ωρωπό, γιατί υπάρχουν και οι πολλοί, που μπορούν και θέλουν να επιτρέψουν στον τόπο τους να κάνει σήμερα τη δική του προσπάθεια και να βγει καθαρός μέσα από μια βρομιά που μπορεί να δίνει θέσεις με ταμπέλες, αλλά ποτέ σεβασμό και αξία. Αυτά γραφει ο ανεκδιηγητος Σπύρος Ξύλος στο κομματι που κοσμεί την πρώτη σελίδα,της ιστοσελίδας του. Οταν λέει κουβά μαλον ο κύριος Ξύλος ενοεί τον κουβά που έριξε τα 15000 χιλιαρικα που βουτηξε απο απονήρευτο υποψήφιο Δήμαρχο,δήθεν για να τον υποστηρίξει κι στην συνέχεια αποχώρησε αφηνοντάς τον στα κρύα του λουτρού. Και έτσι εξηγείτε πως προσπάθησε να τον καλοπιάσει ,γλύφωντας τον σε προηγούμενο κομμάτι του,θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Σπύρο Ξύλο,ασε την ηθική για τους άλλους. Εσύ με την ηθική και την αλήθεια έχεις σφαχτεί. Κύριοι της Συντακτικής Επιτροπής ψάξτε την καταγγελεία μου. Μπορεί να σας διαφωτίσει ο κύριος Καρίνος που πρόσφατα μεταταχθηκε στον Δήμο μας. Περιμένω την αντιδρασή σας.
Ανώνυμος είπε...
Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ,ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ.ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ.
Ανώνυμος είπε...
Γι αυτό έλειπε σήμερα ο Θωμάς από την πίτα των συλλόγων? Για αυτό η Γεωργία είχε φτιάξη το εκλογικό μαλλί, και χαιρετούσε ακόμα και τις κανάτες με το νερό?, καλά για τον ‘κοπη τη πιττα’, δεν αναφέρω τίποτα. Θωμά είσαι υποχρεωμένος να διαφυλάξεις τα δικαία αιτήματα, όλων αυτών που σε ψηφίσαμε. Μας καπέλωσες με τον πανίβλακα που έβαλες μπροστά, κάναμε τα στραβά μάτια, με όλους αυτούς τους αχρήστους τους τάχα μου αυτοδιοικητικούς της ομάδας, αλλά εάν χάσεις την έδρα από τον Πακιστανό, μην χτυπήσεις καμιά πόρτα ξανά. Δεν έχεις άλλη επιλογή.
ο δαιμονας της παραλιας είπε...
Καλά ρε πανίβλακα κωστάκη. Αφού είσαι υπέρ του ΓΠΣ να καταρτιστεί από τον οργανισμό Αθήνας, και είσαι και κατά των μεγαλοεργολάβων, γιατί ρε ανέθεσες σε εργολάβο τις μελέτες και δεν περίμενες? Ακόμα προσπαθείς να κοροϊδεύεις τον κόσμο? Αλλά καλά σε ξεφτίλισε ο ρεμπελιάς. Πήρες τηλ ρε αγύρτη και απειλούσες τον εργολάβο με καταγγελία να μην μαζέψει τα σκουπίδια λόγω τέλους της συμβάσεως του? Πόσο ξύλο θέλεις ρε πούστη μου……
Ανώνυμος είπε...
Dose lisi Thomas. Stile ton malaka sto spiti kai anelave tin omada. Mono esy mporeis na voithisis ton topo. O allos exi mini akoma stis ekloges. Eine koutos. Sas kseftilizi olous. Simera eipe na min pinoyme nero katholou giati eine molismeno. Alithes?
Ανώνυμος είπε...
ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ .ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΔΥΟ ΧΟΝΤΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ,ΠΟΥ ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ 'ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ',ΤΩΡΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.Α ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΡΕ ΜΑΧΙΜΕ,ΟΤΙ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ.
Ανώνυμος είπε...
o προηγουμενος δημαρχος ΩΡΩΠΙΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ειναι κυριος τελικα. αποκατεστησε την ιδιαιτερα του αμεσως μολις εφυγε απο τον δημο. την εβαλε διευθυντρια στο ΠΑΛΑΖΖΟ με συνοπτικες διαδικασιες. ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΜΕΞΗΣ.
Ανώνυμος είπε...
ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ 'ΤΕΧΝΗ'ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ.
Ανώνυμος είπε...
'ΤΟ ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ' ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ? ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΟΒΑΡΕΨΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ 'ΒΡΗΚΕ' ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ ΣΤΟ ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ.
Ανώνυμος είπε...
ΒΡΕ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΟΙ ΑΝ Η ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΕΞΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΙΑΘΕΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΙΩΝ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ.
Ανώνυμος είπε...
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΔΡΕΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛΑΚΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΝΤΥΝΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥ ΟΠΩΣ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...ΡΕΜΠΕΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΕΜΠΕΛΙΑ!!! Η ΣΚΙΑ ΣΑΣ
Ανώνυμος είπε...
ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ο ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΧΟ ¨ΛΑΝΟ¨ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΞΗ?
Ανώνυμος είπε...
TO ONOMA LANOS PROERXETE APO ENA IREMO GRAFIKO PROIN DIMOTIKO IPALILO KATHARIOTITAS POU DEN EXI NA TOU PROSAPSI KANIS TO PARAMIKRO. I TAPINIMOU GNOMI INE OTI AN ITAN OLOS O KOSMOS GEMATOS LANOUS THA ITAN I ZOI POLI PIO OMORFI APO TIN ZOI TI DIKIASOU. Z8?.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ είπε...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 3.35ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΜΟΥ.ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ<ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.Α...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Ανώνυμος είπε...
ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΑΙΩΝ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ¨ 436-338 ,,Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ παλατιανη Σ Χ
Ανώνυμος είπε...
Τι λάνος,τι κράνος που θα φορέσουμε για να προστατευτούμε απο αυτά που ακούμε.Τι έγινε πήρε ο Δήμος Καλάμου πυρκαγιά?Καλά με αυτούς που έχουν εγκατασταθεί και να καιγόμασταν δεν θα το παίρνανε χαμπάρι,ο ένας κοιμάτε όρθιος,ο άλλος παραδίδει ιδιαίτερα να τσοντάρι στον μισθό,και ο τρίτος εχει πάει να σκοτώσει καμιά μπεκάτσα.Οπότε προς το παρόν ο Δήμος εχει πέσει σε χειμερία νάρκη,κάτσε να καλοκαιρέψει να περάσει καμιά τουρίστρια μήπως ανάψουν λίγο τα αίματα και ο νους ξεσκουριάσει.Μια στυλιστική συμβουλή στον Δήμαρχο φουλάρι είπαμε φέτος οχι κασκόλ ,πρέπει να είσαι φιγουρίνι.
nikos είπε...
καλά βρε τι χουνέρι του έκανε του κωστάκη του Λίτσα ο αντιδήμαρχος ΠΑΝΤΟΣ Βαγγέλης. Καλά ρε Λίτσα δεν ντρέπεσαι να παίρνεις τηλέφωνο και να απειλείς τον εργολάβο για τα σκουπίδια εαν πάει να τα μαζέψει ώσπου να δούνε τι θα γίνει; Λίγη τσίπα σου έχει μείνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου