ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΦΙΔΝΩΝ

Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτό το blogs δεν έχει καμμία σχέση με την επίσημη Κοινότητα Αφιδνών και απλώς αναφέρω αυτό το όνομα για να δείξω ότι θα καταδεικνύω προβλήματα,θέσεις , αντιθέσεις ,κόντρες κλπ που γίνονται και λέγονται στον τόπο που ζώ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Οι αντιδήμαρχοι Ωρωπού και οι αρμοδιότητές τους


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Α. ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως Αντιδημάρχους του Δήμου Ωρωπού, με θητεία από 03/01/2010 μέχρι 31/12/2012, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής :
1. τον κ. ΓΙΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΗ  κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα  Ωρωπίων, Συκαμίνου, Μαρκοπούλου, οικισμού Μηλεσίου της  δημοτικής  κοινότητας  Μαλακάσας , και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες : καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και καθορίζεται ως υπεύθυνος δια την συντήρηση και αρίστη λειτουργία των οχημάτων και μηχανημάτων έργων των ως άνω δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.

2. τον κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ  κατά τόπον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα  Αυλώνα και Μαλακάσας , και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες : καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού των Δημοτικών Ενοτήτων, καθορίζεται ως υπεύθυνος δια την συντήρηση και αρίστη λειτουργία των οχημάτων και μηχανημάτων έργων των ως άνω κοινοτήτων καθώς και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας.

3. τον κ. ΣΩΤΗΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ  κατά τόπον  Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα  Καπανδριτίου και Πολυδενδρίου, και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες : καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού των Δημοτικών Ενοτήτων, καθορίζεται ως υπεύθυνος δια την συντήρηση και αρίστη λειτουργία των οχημάτων και μηχανημάτων έργων των ως άνω κοινοτήτων καθώς και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας.

4. τον κ. ΠΑΝΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ κατά τόπον  Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα  Αφιδνών , και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες : καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού της Δημοτικής Ενότητας, καθορίζεται ως υπεύθυνος δια την συντήρηση και αρίστη λειτουργία των οχημάτων και μηχανημάτων έργων των ως άνω κοινοτήτων καθώς και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας.

5. τον κ. ΒΛΑΧΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ κατά τόπον  Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα  Kαλάμου και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες: καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού της Δημοτικής Ενότητας, καθορίζεται ως υπεύθυνος δια την συντήρηση και αρίστη λειτουργία των οχημάτων και μηχανημάτων έργων των ως άνω κοινοτήτων καθώς και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας.

6. τον κ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ  καθ’ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει  τις παρακάτω αρμοδιότητες: υπεύθυνο  Ύδρευσης Δήμου Ωρωπου.

7. τον κ. ΗΛΙΑΣΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ  καθ’ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει  τις παρακάτω αρμοδιότητες: υπεύθυνο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωρωπού καθώς και της Πολεοδομίας και Πολεοδομικών εφαρμογών.  

8. τον κ. ΒΛΑΧΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ  καθ’ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει  τις παρακάτω αρμοδιότητες: υπεύθυνο Διοικητικών - Οικονομικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικής διαφάνειας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πολιτικής Μετανάστευσης του Δήμου Ωρωπού. 

9. τον κ. ΠΑΝΤΟ  ΕΥΑΓΓΕΛΟ   καθ’ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει  τις παρακάτω αρμοδιότητες: υπεύθυνο συντήρησης Δημοτικών οδών και Αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Ωρωπού.

Β. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος.
Γ. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ , που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ.  ΒΛΑΧΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΙΩΑΝΝΗΣ   ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου